Grătar: salată de fenicul și portocale

Grătar: salată de fenicul și portocale
Grătar: salata de fenicul și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare kosher, muștar dijon, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale, Salată de fenicul portocaliu, și Salată de portocale și fenicul.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, coaja, muștarul și uleiul de măsline pentru a face vinetă. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Grătar curat și cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Ungeți ușor feliile de fenicul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Fenicul la grătar la foc mare până se carbonizează și se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți din grătar și tocați aproximativ, aruncând orice bucăți de miez rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Într-un castron mare, aruncați împreună fenicul, segmentele portocalii, migdalele și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Stropiți pe vinetă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista