Grătar Ribeye (coaste) cotlet de porc cu sos ușor de grătar picant

Reteta la gratar Ribeye (coaste) cotlete de porc cu sos ușor de grătar picant este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de cidru de mere, ceapă, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, Cotlet De Porc Fierbinte Și Picant La Grătar, și Sweet' n ' Spicy cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți cu ulei de măsline. Condimentați cotletele cu o cantitate generoasă de sare și piper pe ambele părți.
Așezați carnea de porc pe grătar timp de 8 până la 9 minute, rotind o dată la jumătate, până când este gătită la o temperatură internă de 145 grade F.
Scoateți carnea de porc de pe grătar, cortați-o cu folie; lăsați-o să se odihnească 3 minute.
Pentru a face piureul de cartofi, adăugați cartofii într-o oală cu apă, la foc mare și fierbeți timp de 15 minute.
Scurgeți apa și adăugați smântâna grea. Mash cartofii până se omogenizează. Se amestecă arpagicul tocat, sarea și piperul.
Pentru a face sosul picant de grătar, încălziți uleiul într-o oală la foc mediu.
Sotati ceapa pana se inmoaie si adaugati ketchup, zahar brun, Worcestershire, otet si cayenne. Se fierbe timp de 15 minute, astfel încât sosul se îngroașă și se oprește focul. Odată răcit, curățați sosul într-un blender.
Serviți cotletele alături de cartofi și o lingură de sos de grătar.