Grătar: Muștar Crocant Varză De Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați la grătar: varză de Bruxelles cu muștar crocant. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 597 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline extravirgin, tip de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Grătar: varză de Bruxelles cu slănină, Mustar Varza De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți varza de Bruxelles. Tăiați tulpina și scoateți frunzele exterioare întunecate. Înscrieți un X în partea de jos a germenului de 1/4 inch adâncime, apoi împărțiți-l în jumătate.
Așezați varza de Bruxelles într-un castron mare sigur pentru cuptorul cu microunde, cu 1/4 cană de apă. Acoperiți cu un prosop de hârtie și cuptorul cu microunde la maxim timp de 4 minute.
Între timp, amestecați uleiul de măsline, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic.
Scoateți varza de Bruxelles cuptor cu microunde și scurgeți.
Se toarnă sos de muștar peste muguri și se aruncă pentru a se acoperi bine.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Folosind tong, așezați varza de Bruxelles pe grătar, păstrând vasul în apropiere cu sosul rezervat. Grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți, răsturnând la jumătatea gătitului, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți varza de Bruxelles în castron cu sos de muștar rezervat. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.