Grătar mixt cu sos Bourbon dulce și picant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul mixt cu sos Bourbon dulce și picant. Această rețetă servește 8. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1731 calorii, 101G de proteine, și 113g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez nesezonat, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebab-uri mixte la grătar cu sos BBQ Guava, Grătar mixt cu sos de grătar Cherry Cola, și Nuci amestecate dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul, următoarele 8 ingrediente și 1 1/2 lingurițe de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare.
Bateți până se dizolvă sarea.
Presărați carnea de porc, carnea de vită și puiul pe toate părțile foarte ușor cu sare grosieră și piper.
Lăsați să stea 30 de minute. Aranjați rafturile cu coaste de porc într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Aranjați coaste scurte de vită într-un singur strat în tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați puiul într-o altă tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci.
Se toarnă 3/4 cană de marinată fiecare peste carne de porc, carne de vită și pui; întoarceți-vă la strat. Marinați 1 oră la temperatura camerei. Acoperiți, răciți și rezervați marinada rămasă pentru grătar.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Adăugați bulion de vită în tigaie cu coaste scurte; întoarceți coastele, cu carnea în jos, în bulion. Acoperiți bine tigăile de porc, vită și pui cu folie.
Așezați carnea de porc pe raftul inferior.
Așezați carnea de vită și puiul pe raftul superior.
Coaceți carnea de porc și puiul până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Scoateți ambele din cuptor; deschideți folia. Continuați să coaceți carnea de vită până se înmoaie, cu aproximativ 1 1/4 ore mai mult (2 ore în total).
Scoateți din cuptor; deschideți folia.
Se toarnă sucuri de tigaie din carne de porc, carne de vită și pui într-o cratiță medie. Scoateți grăsimea. Se fierbe până se reduce la 2 căni de sos, 25 până la 30 de minute.
Adăugați bourbon; întoarceți sosul la fiert, apoi scoateți-l de pe foc. Condimentați cu sare, piper și mai mult sos de chili fierbinte, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.
Înveliți rafturile pentru grătar cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Tăiați rafturile de porc între oase în coaste.
Periați toată carnea cu o parte din marinada rezervată. Gratiți carnea de porc, carnea de vită și puiul până când sunt ușor carbonizate, periați cu mai multă marinată și întoarceți ocazional, 12 până la 15 minute.
Carne de porc, carne de vită și pui pe platou. Treceți sosul bourbon alături.