Grătar mixt cu sos Bourbon dulce și picant

Grătar mixt cu sos Bourbon dulce și picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul mixt cu sos Bourbon dulce și picant. Această rețetă servește 8. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1731 calorii, 101G de proteine, și 113g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez nesezonat, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebab-uri mixte la grătar cu sos BBQ Guava, Grătar mixt cu sos de grătar Cherry Cola, și Nuci amestecate dulci și picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul, următoarele 8 ingrediente și 1 1/2 lingurițe de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1
Presărați carnea de porc, carnea de vită și puiul pe toate părțile foarte ușor cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
2
Lăsați să stea 30 de minute. Aranjați rafturile cu coaste de porc într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Aranjați coaste scurte de vită într-un singur strat în tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați puiul într-o altă tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Pui întregPui întreg
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă 3/4 cană de marinată fiecare peste carne de porc, carne de vită și pui; întoarceți-vă la strat. Marinați 1 oră la temperatura camerei. Acoperiți, răciți și rezervați marinada rămasă pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
4
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați bulion de vită în tigaie cu coaste scurte; întoarceți coastele, cu carnea în jos, în bulion. Acoperiți bine tigăile de porc, vită și pui cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CarneCarne
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Așezați carnea de porc pe raftul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Așezați carnea de vită și puiul pe raftul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
8
Coaceți carnea de porc și puiul până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți ambele din cuptor; deschideți folia. Continuați să coaceți carnea de vită până se înmoaie, cu aproximativ 1 1/4 ore mai mult (2 ore în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți din cuptor; deschideți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Se toarnă sucuri de tigaie din carne de porc, carne de vită și pui într-o cratiță medie. Scoateți grăsimea. Se fierbe până se reduce la 2 căni de sos, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
12
Adăugați bourbon; întoarceți sosul la fiert, apoi scoateți-l de pe foc. Condimentați cu sare, piper și mai mult sos de chili fierbinte, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
PiperPiper
SosSos
SareSare
13
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.
14
Înveliți rafturile pentru grătar cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Tăiați rafturile de porc între oase în coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
CoasteCoaste
16
Periați toată carnea cu o parte din marinada rezervată. Gratiți carnea de porc, carnea de vită și puiul până când sunt ușor carbonizate, periați cu mai multă marinată și întoarceți ocazional, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Carne de porc, carne de vită și pui pe platou. Treceți sosul bourbon alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pui întregPui întreg
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista