Grătar hawaian: năut Teriyaki
Rețeta BBQ hawaian: năutul Teriyaki este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 675 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de ierbivore fericit. Această rețetă este plăcută de 4690 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de năut, orez brun, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Grătar hawaian: năut Teriyaki, Marinada Teriyaki Hawaiană, și Carne De Vită Hawaiană Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați năutul, teriyaki, szechuan și zahărul într-o tigaie mare. Lăsați totul să stea și 'marinați' cel puțin 5 minute (cu cât este mai lung, cu atât mai bine). Întoarceți căldura la mediu și gătiți, amestecând regulat sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit, aproximativ 10 minute. Puneți năutul peste orez și acoperiți cu ananas proaspăt sau salsa de mango.Nota bucătarului: dacă doriți să vă creați propria salsa de ananas și mango, amestecați părți egale ananas tocat și mango cu ceapă roșie tocată, coriandru proaspăt și suc de lămâie după gust.Informații Nutriționale
40gfibre dietetice12. 80gzahări15gproteine19. 10g