Grătar grătar de miel
Grătar prăjită Rack de miel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 74 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 108 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați ketchup-ul de roșii heinz, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare includ Grătar de miel prăjit, Grătar de miel prăjit, și Rețetă de grătar de miel prăjită.
Instrucțiuni
Se amestecă ketchup - ul cu sos Worcestershire, oțet, usturoi, pătrunjel, oregano, coajă de lămâie, piper și sare. Împărțiți amestecul în jumătate.
Filetați felii de ceapă pe frigarui, astfel încât să semene cu acadele.
Ungeți jumătate din marinată peste miel și ceapă. Marinați timp de 15 minute. Preîncălziți grătarul la mediu. Puneți ceapa și mielul pe grătar, cu partea cărnoasă în jos.
Grill, de cotitură și ungand de multe ori, timp de 25 de minute sau până la mediu-rare. Ceapa la grătar în același timp, întorcându-se după cum este necesar. Se odihnește carnea timp de 10 minute.
Tăiați în 2 porții de coaste.
Serviți cu inele de ceapă.