Grătar dulce Kim-burgeri cu brânză

Reteta dulce gratar Kim-brânză burgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de zahăr, chifle de burger, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri cu brânză de miel și capră cu sos de grătar Cabernet, Burgeri De Porc La Grătar, și Burgeri Cu Bacon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castravetele, morcovul, 1 linguriță de sare, zahărul și oțetul într-un castron mediu și aruncați pentru a combina. Pune deoparte.
Împărțiți carnea în patru grămezi uniforme și formați-o în chiftele de burger cu aproximativ 1/2 inch mai late decât chiflele de burger. Se condimentează generos cu sare și piper și se lasă deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați burgerii direct peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se carbonizează bine, aproximativ 2 minute. Flip patties și perie cu sos. Gatiti pe a doua parte pana se carbonizeaza bine, cu aproximativ 2 minute mai mult, periand ocazional cu sos. Întoarceți din nou burgerii, transferați-i pe partea mai rece a grătarului, periați cu mai mult sirop și continuați să gătiți, perindând cu sos ocazional, până când patty înregistrează 125 de ani F la 130 de ani F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu rar, aproximativ 5 minute în total, sau 135 de ani F la 140 de ani F pentru mediu, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți fiecare burger cu 1 felie de brânză, apoi transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Prajiti chiflele direct peste partea fierbinte a gratarului pana se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Așezați chiflele de jos pe o tăietură și deasupra cu chiftele de burger. Completați fiecare burger cu kimchi tocat, morcovi/castraveți murați și scallions.
Stropiți cu mai mult sos. Închideți sandvișurile și serviți.