Grătar De Somon De Mare Viteză

Grătar De Somon De Mare Viteză
Această rețetă face 15 porții cu 59 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de clătite, file de somon cu piele, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Somon pe grătar, Grătar de cartofi și somon, și China Gratar Gratar Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează. Rezervați jumătate din sos pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătarul grătarului; periați cu sosul rămas. Grătar 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita, periaj cu sos rezervat după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți peștele în platou; se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Revista