Grătar de miel la grătar cu sos de roșii-mentă
Grătar Rack de miel cu sos de tomate-menta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 429 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, muștar de cereale dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miel la grătar cu pansament dulce de mentă, Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă, și Raft glazurat de mentă de miel pentru unul.
Instrucțiuni
Apăsați 2 cuișoare întregi, aproape de os, în fiecare cotlet dublu de miel. Aranjați cotletele în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Bateți uleiul, menta, oțetul și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează pansamentul generos cu sare și piper. Puneți 1/3 cană de pansament peste miel și întoarceți-l pentru a acoperi uniform; rezervați pansamentul rămas în castron.
Lăsați mielul să se marineze la temperatura camerei 2 ore sau acoperiți și refrigerați până la 6 ore, întorcând mielul ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Se amestecă roșiile în pansament rezervat în castron. Mielul la grătar până la gătit până la coacerea dorită, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar.
Transferați Cotletele de miel pe platou; lingură sos de roșii-mentă și serviți.