Grătar cu cărbune-curcan prăjit cu unt de muștar din plante

Grătar cu cărbune-curcan prăjit cu unt de muștar din plante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 546 calorii, 61G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit la grătar cu unt de muștar din plante, Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar de cărbune, și Piept de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă caldă timp de cel puțin 20 de minute sau bucăți de cel puțin 1 oră.
Scoateți ferma pentru picioare din curcan și aruncați-o.
Scoateți gâtul, coada și măruntaiele din cavitate; salvați pentru sos dacă doriți. Clătiți pasărea în interior și în exterior și uscați-o. Asigurați-vă că vă spălați chiuveta cu săpun antibacterian după aceea.
Puneți ingredientele rămase într-un castron și amestecați împreună cu o furculiță.
Configurați un grătar cu cărbune pentru foc indirect mediu-mic (300 până la 325): aprindeți 50 de brichete într-un starter de coș. Deschideți complet orificiile inferioare ale grătarelor și închideți orificiile capacului aproximativ la jumătate. Când cărbunii sunt observați cu cenușă, aproximativ 20 de minute, puneți o tigaie de picurare din aluminiu (cel puțin la fel de mare ca curcanul) în mijlocul grătarului de foc. Cărbuni de bancă de ambele părți ale tigaiei, îngrămădindu-i cel mai sus de pereții grătarului. Funcția tigaiei este de a împiedica cărbunii să se prăbușească spre centru, sub curcan. Acoperiți grătarul și lăsați cărbunii să ardă la mediu-scăzut. Verificați temperatura în timpul prăjirii; dacă este necesar, adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă aproximativ la fiecare 30 până la 45 de minute pentru a menține temperatura constantă la 300 până la 32
Între timp, răspândiți aproximativ 2 linguri. unt de ierburi în interiorul cavității principale. Începând de la capătul sânului, slăbiți pielea, lucrând până la picioare, dacă puteți.
Întindeți restul de unt sub piele și peste vârfurile picioarelor, coapselor și, în cele din urmă, sânul. Bateți pasărea pentru a uniformiza bucățile și a distribui uniform untul. Înfășurați vârfurile aripilor și capetele tobei cu folie, astfel încât să nu se încarce.
Scurgeți jumătate din așchii de lemn sau bucăți.
Presărați uniform peste cărbuni. Setați grătarul de gătit la loc cu clapele sale articulate aliniate peste cărbuni pentru a le face mai ușoară completarea. Ori de câte ori căldura scade sub 300 în timpul gătitului, adăugați aproximativ 5 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni.
Ungeți un suport de grătar superficial, dar robust și puneți curcan pe el, cu pieptul în sus. Așezați raftul pe o tigaie cu margini suficient de mare pentru a o ține; apoi puneți tigaia cu curcan peste zona de căldură indirectă (aliniată cu tigaia din aluminiu). Introduceți un termometru digital în stil cordon prin cea mai groasă parte a sânului până când atinge osul. Aranjați cablul peste zona de căldură indirectă. Grătar de acoperire.
Grătar-prăjiți curcanul timp de aproximativ 1 oră, tentându-l cu folie când începe să se întunece prea mult.
Scurgeți așchii sau bucăți de lemn rămase și adăugați la foc ca înainte. Grătar-friptură de curcan până când termometrul înregistrează 165, cu 2 până la 3 ore mai mult. Folosiți un termometru cu citire instantanee pentru a verifica de două ori temperatura de pe cealaltă parte a sânului și măsurați temperatura și în articulația coapsei (unde coapsa se întâlnește cu corpul); aici, ar trebui să fie 17
Ridicați tava de copt cu curcan de pe grătar. Sfat curcan la un capăt al grătarului, astfel încât sucurile să intre în tigaie.
Transferați curcanul într-un platou de servire; salvați sucurile de tigaie pentru sos sau pur și simplu strecurați sucurile, lingurați grăsimea și serviți-le așa cum este.
Lăsați curcanul să se odihnească într-un loc cald timp de 20 până la 30 de minute.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de ierburi, dacă doriți și aduceți la masă pentru sculptură.
* Folosiți așchii de lemn sau bucăți pentru a oferi curcanului o aromă ușor fumurie. Pădurile preferate ale lui aidell pentru curcan sunt pădurile de fructe precum mărul, cireșul sau piersica; găsiți-le la magazinele de aprovizionare la domiciliu.