Grătar Chili
Chili la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 322 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos de grătar, carne de porc la grătar, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili la grătar cu porumb, Cotlete De Grătar Cu Chili, și Chili La Grătar Cu Porumb.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de porc mărunțită și ingredientele rămase într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Se serveste cu topping-uri dorite. (A se vedea "topping-uri pentru Chili" de mai jos.)
Toppinguri pentru Chili: Alegerile bune de adăugat în bol includ smântână, salsa, roșii de prune tăiate cubulețe (au o textură mai cărnoasă și sunt ușor de găsit iarna), salată sau spanac mărunțit, brânză mărunțită, ceapă tăiată cubulețe, ceapă verde feliată, coriandru tocat, avocado tocat, ardei jalapeo feliați, crutoane de pâine de porumb și chipsuri de tortilla.