Grătar balsamic-marinat London Broil cu ceapă roșie

Grătar balsamic-marinat London Broil cu ceapă roșie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet balsamic, căței de usturoi, top round london broil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Balsamic Marinat Londra Broil, Gratar Marinat Londra Broil, și Gratar Marinat Londra Broil.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună usturoiul, 3 linguri de oțet, 1 1/2 linguri de ulei, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru și se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă de 1 litru.
Adăugați friptură la marinată, întorcându-se la strat și marinați, răcit, întorcând punga ocazional, cel puțin 4 ore.
Aduceți la temperatura camerei, apoi scoateți friptura din marinată și aruncați marinada.
Tăiați ușor capetele rădăcinii cepei, lăsându-le intacte, apoi înjumătățiți pe lungime și tăiați jumătățile pe lungime în pene groase de 3/4 inci. Introduceți 1 cules de lemn orizontal prin fiecare pană (pentru a o păstra intactă în timpul grătarului).
Bateti impreuna restul de lingura de otet si 1 1/2 linguri de ulei si sare si piper dupa gust intr-un bol si adaugati ceapa, aruncand usor pentru a acoperi.
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului. Aprindeți un coș de fum mare de cărbune (80 până la 100 de brichete) și turnați cărbune aprins pe raftul inferior, lăsând aproximativ un sfert din raftul inferior fără cărbune și cărbuni rămași în restul raftului inferior, astfel încât cărbunii să fie de aproximativ 3 ori mai mari pe partea opusă. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra celui mai gros strat de cărbuni timp de 3 până la 4 secunde. 3sear steak pe grătar ușor uns peste cel mai gros strat de cărbuni, neacoperit, 1 minut pe fiecare parte, apoi mutați friptura în zonă peste mai puțini cărbuni și grătar, neacoperit, întorcându-se ocazional și deplasându-se în cea mai tare zonă a grătarului dacă se rumenesc prea repede, până când termometrul este introdus orizontal 2 inci în registrele de carne 120 F, 10 până la 12 minute.
Transferați pe o farfurie și lăsați să stea 10 minute (friptura va continua să gătească, ajungând la mediu-rar).
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute.
Prăjiți friptura pe grătar ușor uns, neacoperit, 1 minut pe fiecare parte, apoi reduceți căldura la moderat. Friptura la grătar, acoperită, întorcându-se ocazional, până când termometrul este introdus orizontal 2 inci în registrele de carne 120 F, 10 până la 12 minute.
Transferați pe o farfurie și lăsați să stea 10 minute (friptura va continua să gătească, ajungând la mediu-rar).
În timp ce friptura stă în picioare, ceapa la grătar (acoperită numai dacă se folosește un grătar pe gaz) la foc moderat, răsturnând o dată, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Serviți ceapa cu friptură; tăiați friptura transversal în felii subțiri, ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade.
* Steak poate Marina până la 1 zi.* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, friptura și ceapa pot fi gătite, separat, într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, rotind o dată și scăzând căldura, dacă este necesar, aproximativ 15 minute în total pentru friptură și 6 minute pentru ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.