Grâu Bulgur cu morcovi și alune
Grâul Bulgur cu morcovi și alune este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Un amestec de ulei de rapiță, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Umplutură Bulgur cu afine uscate și alune, Bulgur cu mazăre și morcovi, și Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulgurul și sultanele într-un castron și turnați peste bulionul fierbinte. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați 20-30 de minute pentru ca lichidul să fie absorbit. Odată absorbit, treceți o furculiță prin boabe pentru a se separa. Se lasă să se răcească.
Adăugați morcovii, semințele de dovleac, alunele, sucul de lămâie și uleiul de rapiță și condimentați.
Se amestecă bine și se transferă într-un castron mare de servire.