Gruyul de fondue de cidru și de cidru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, oțet de cidru de mere, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gruyincrucrore și fondue de cidru, Fondue Festivă Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căldură mare greuskillet la foc mare.
3
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
4
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Cidru Tare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.