Gruyincrucrore și fondue de cidru
Gruyul de fondue de cidru și de cidru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, oțet de cidru de mere, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gruyincrucrore și fondue de cidru, Fondue Festivă Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Căldură mare greuskillet la foc mare.
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.