Gruyincrucrore și fondue de cidru

Gruyincrucrore și fondue de cidru
Gruyul de fondue de cidru și de cidru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, oțet de cidru de mere, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gruyincrucrore și fondue de cidru, Fondue Festivă Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Căldură mare greuskillet la foc mare.
3
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
4
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Cidru TareCidru Tare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista