Gruyincrucrore și fondue de cidru

Gruyincrucrore și fondue de cidru
Gruyul de fondue de cidru și de cidru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cidru de mere, oțet de cidru de mere, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gruyincrucrore și fondue de cidru, Fondue Festivă Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Căldură mare greuskillet la foc mare.
3
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
4
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cidru TareCidru Tare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista