Gruyincrucrore și fondue de cidru
Gruyincrumroyre și fondue de cidru ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,69 USD pe porție. O porție conține 595 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cârnați kielbasa, baghetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fondue Festivă Gruyere, Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Căldură mare greuskillet la foc mare.
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.