Gruyincrucrore și fondue de cidru

Gruyincrucrore și fondue de cidru
Gruyincrumroyre și fondue de cidru ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,69 USD pe porție. O porție conține 595 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cârnați kielbasa, baghetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fondue Festivă Gruyere, Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere, și Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căldură mare greuskillet la foc mare.
3
Se adauga felii de kielbasa si saut pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
4
Transferați pe foaia de copt șiplasați în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Aruncați brânza și amidonul de porumb în vas mare pentru a acoperi. Aduceți cidru tare și oțetdoar pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut (amestecul ar trebui să fiarbă abia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Cidru TareCidru Tare
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați o mână de brânză la amestec simmeringcider. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Adăugați brânza rămasă câte 1 mână,amestecând până se topește între adaosuri.Creșteți căldura la mediu și gătițipână când fondue începe să baloneze, agitândîn mod constant. Se amestecă în Calvados. Asezoneazăgust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
BrânzăBrânză
PiperPiper
8
Transferați fondue în oală. Set fonduepot deasupra standului; lumânare ușoară sau arzător de căldură conservat. Aranjați felii de cârnați, felii de mere și cuburi de pâine în castroane alături de oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CârnațiCârnați
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
LichiorLichior
1
Porniți fondue într-o cratiță pe aragaz-nu în fonduepot. Dacă amestecul pare puțin cocoloaș, continuați să amestecați și creșteți puțin focul.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista