Gruy bucroxre și parmezan souffl 8

Gruy bucroxre și parmezan souffl 8
Gruyincrumrore și parmezan Soufflcroximal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină universală, gălbenușuri de ou, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan și Gruyul de cașcaval suflu de cașcaval 8, Sufleu De Brânză Parmezan, și Sufleu De Spanac Și Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 de F. F. Unt Generos un vas de 10 cani souffl sau șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare; presărați cu parmezan pentru a acoperi. (Dacă folosiți 1 vas de 1/4 cană, așezați toate cele 6 pe o foaie de copt cu margini.) Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați făină, piper cayenne și nucșoară. Gatiti fara sa se rumeneasca pana cand amestecul incepe sa baloneze, batand constant, aproximativ 1 minut. Treceți treptat în lapte, apoi vin. Gatiti pana se omogenizeaza, gros si incepe sa fiarba, batand constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă gălbenușurile, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de gălbenuș dintr-o dată în sos și bateți rapid pentru a amesteca. Îndoiți în 1 1/4 căni de brânză Gruy și 1/4 cană de parmezan (brânzeturile nu trebuie să se topească).Folosind mixerul electric, bateți albușurile într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în bază călduță de suflu pentru a ușura. Îndoiți albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
GruyereGruyere
BrânzăBrânză
BazaBaza
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați amestecul souffl de amestec în vasul pregătit.
7
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză Gruyu-crin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
BrânzăBrânză
8
Se pune souffl în cuptor; se reduce căldura la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți soufflul până când este umflat, auriu și așezat ușor în centru, aproximativ 40 de minute pentru soufflul mare (sau 25 de minute pentru soufflul mic). Folosind mănuși de cuptor, transferați souffl circulat în platou și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista