Grouper cu sparanghel prăjit și ardei

Grouper cu sparanghel prăjită și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sulițe de sparanghel, fileuri de grup, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Sparanghel prăjit și ardei roșii, Sparanghel Prăjit Și Ardei, și Sparanghel Cu Ardei Roșii Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci. Aruncați sparanghelul și ardeii grași cu ulei de măsline și așezați-o pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Se presară cu suc de lămâie, 3/4 linguriță de mărar și 1/4 linguriță de sare, aruncând ușor pentru a acoperi. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Aranjați fileurile pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Presărați fileurile uniform cu 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță sare și piper negru.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Se acoperă cu amestec de sparanghel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.