Grouper Club
Grouper Club ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 147g de grăsime, și un total de 1759 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, slănină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grilled Grouper, și Grouper Veracruz.
Instrucțiuni
Condimentați grupa cu sare, piper și boia. Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu. Se fierbe fileul pe ambele părți, gătind până când peștele se termină pe tot parcursul; aveți grijă să nu gătiți prea mult.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Feliați avocado și stoarceți sucul de lămâie peste avocado pentru a preveni rumenirea. Pentru a asambla club, întindeți maioneză pe prima felie de pâine prăjită, cu fața în sus.
Așezați 1 felie de Roșie, muguri și gruper deasupra.
Imprastiati maioneza pe a doua felie de pâine și a pus pe partea de sus a grouper, partea maioneza în jos.
Întindeți maioneza deasupra celei de-a doua felii. Completați cu felii de avocado, 1 felie de roșii, mai mulți germeni și slănină.
Întindeți maioneza pe a treia felie de pâine și acoperiți sandvișul.
Tăiați în sferturi și așezați o scobitoare în fiecare bucată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.