Gros Banane Foster Shake
Rețeta bananelor groase Foster Shake ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 23 minute. Această rețetă face 4 porții cu 822 calorii, 6g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster, și Banane Foster.
Instrucțiuni
Se topește zahărul într-o cratiță micăoală la foc mediu. Când zahărul s-a topit până la culoarea chihlimbarului, adăugați unt, amestecând până se topește.
Se ia de pe foc și se amestecă încet în cremă, având grijă să nu se stropească.
Se toarnă jumătate de caramel într-un bol și se lasă deoparte. Îndoiți bananele în caramelul rămas în cratiță și reveniți la foc mediu-mare. Se amestecă pentru a combina și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.
Adăugați înghețată, amestec de banane-caramel, lichior de banane și rom într-un blender și blitz până se omogenizează.
Stropiți caramelul rămas pe părțile laterale ale paharelor de sticlă.
Se toarnă în shake și se servește.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Atlantis Albarino cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.