Grissini cu Prosciutto
Grissini cu Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto de 4x3 inci, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mesclun cu Prosciutto Grissini, Grissini, și Sare și piper Grissini.
Instrucțiuni
Întindeți puțin unt peste 4 inci de 1 capăt al fiecărei bețișoare.
Întindeți parmezanul pe farfurie.
Rulați capătul cu unt al fiecărei bețișoare în brânză pentru a acoperi ușor.
Așezați 1 felie de prosciutto pe suprafața de lucru; aranjați 3 frunze de rucola deasupra prosciutto, apoi așezați capătul acoperit cu brânză al bețișorului deasupra rucola și înfășurați prosciutto în jurul bețișorului, închizând rucola. Repetați procedura cu grisinele rămase. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Așezați grisinele în pahar înalt, prosciutto ajunge. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.) Puneți 2 frunze de rucola în capătul prosciutto al fiecărei bețișoare și serviți.