Grissini cu cartofi și parmezan
Grisinele cu cartofi și parmezan sunt un aperitiv pentru 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 112 calorii . Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, apă caldă, lapte praf degresat și sare kosher. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Grisine învelite în bacon , Mâncare naturală pentru bebeluși: Grisine de conopidă și Supă de cartofi copți încărcată cu coji crocante de cartofi prăjiți .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați fulgii de cartofi, untul, zahărul, laptele praf, sarea și 2 căni de făină. Bateți până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți-l în 24 de bucăți.
Rulați fiecare bucată într-o frânghie de 5 inci.
Așezați aluatul la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 30 de minute.
Presărați cu brânză, semințe și sare kosher.
Coaceți la 190°C timp de 10-12 minute sau până se rumenește.
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.