Grisoare de parmezan-busuioc
Grisoarele cu parmezan și busuioc durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 109 calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, ou, grisine și lapte. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Grisoanele cu parmezan, Grisoanele cu parmezan și Grisoanele cu parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Desfaceți și separați grisioanele. Răsuciți fiecare gris de două până la trei ori; se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Bateți oul și laptele într-un castron mic; ungeți grisinele.
Combinați brânza și busuiocul; se presara peste blaturi.
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Grisoanele pot fi asociate cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.