Grisoare cu degetul păros al vrăjitoarei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Witch’s Hairy Finger Breadsticks. Această rețetă servește 32 și costă 61 de cenți per porție. O porție conține 86 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este perfect pentru Halloween . Mergeți la magazin și luați pudră de usturoi, albuș de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Desert de gutui cu tocană bună, Finger Lickin' , Finger Foods: Brioșe cu frittata și Grisoare învelite în slănină .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, oul, brânza rasă, untul, zahărul, sarea, condimentele italiene, pudra de usturoi, colorantul alimentar și 1 cană de făină. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Punem aluatul în jos; se lasa sa stea 10 minute. Se intoarce pe o suprafata usor infainata. Împărțiți în 16 bucăți. Modelați fiecare bucată într-o formă de 10 inchi. frânghie.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Ungeți albușul peste grisine; se presară cu brânză mărunțită.
Puneți câte o felie de migdale în vârful fiecăreia.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Se serveste cald cu sos marinara.