Grisine Cu Piper Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Grisinele cu piper negru. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, sare maldon, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Grisine Cu Piper Negru, Parm și piper Breadsticks, și Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 3 foi de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul de aluat, combinați apa, drojdia și 2 linguri de făină și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 3 căni de făină împreună cu scurtarea, sarea și piperul și frământați la viteză medie până când aluatul este neted și elastic, 7 până la 8 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru neumflată și împărțiți-l în sferturi.
Tăiați fiecare sfert în 8 bucăți.
Rulați fiecare piesă într-o frânghie de 9 x 1/2 inch. Folosind un cuțit, tăiați grisinele la 8 inci; aranjați pe foile de copt și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până devin aurii și ferme, schimbând tigăile la jumătatea coacerii.
Transferați grisinele pe rafturi și lăsați să se răcească înainte de servire.