Grillade de cotlet de vițel și coadă de homar din Caraibe

Grillade de cotlet de vițel și coadă de homar din Caraibe
Grillade de cotlet de vițel și coada de homar din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână coada de homar, șalotă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coada De Homar Portocaliu, Coada De Homar Umplută Cu Crab, și Coadă de homar la grătar cu gust de Confetti.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromele sunt evocatoare cu note de petale de trandafir și fructe exotice. Ușor uscat pe gust, acest vintage dezvăluie un buchet de arome coapte de pepene galben, guava și nectarină, care sunt echilibrate cu condimente delicate, cum ar fi ghimbirul și cardamomul. Finisajul este lung și elegant.Acest Gewurztraminer este versatil și poate fi asociat cu somon afumat, precum și carne de porc fiartă cu ghimbir, bucătărie din Asia de Sud-Est, cum ar fi curry roșu de nucă de cocos, mâncăruri indiene sau în stil marocan. De asemenea, grozav de unul singur, ca aperitiv, sau cu foie grasși brânzeturi bogate, mature.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista