Grill - ul: muștar și ierburi Crusted Rack de miel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar: muștar și raft de miel cu crustă de ierburi. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mentă, ulei de măsline, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel, Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul, menta, rozmarinul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper împreună într-un castron mic.
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Condimentați rafturile liberal cu sare și piper.
Așezați partea de grăsime de miel în jos aproape, dar nu direct peste cărbuni. Acoperiți și grătiți până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute, rotind 180 de grade la jumătatea drumului.
Scoateți rafturile de pe grătar și așezați grăsimea în sus pe un platou sau o tăietură.
Întindeți muștarul peste partea grasă a mielului. Apăsați cu grijă amestecul de pesmet în muștar în fiecare raft.
Așezați rafturile înapoi pe grătar, cu grăsimea în sus, aproape, dar nu direct peste cărbuni. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade atunci când este introdus în partea laterală a raftului, încă 8 până la 10 minute.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească neacoperit timp de 10 minute.
Tăiați între fiecare coastă în cotlet și serviți.