Grill - ul: muștar și ierburi Crusted Rack de miel

Grill - ul: muștar și ierburi Crusted Rack de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar: muștar și raft de miel cu crustă de ierburi. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mentă, ulei de măsline, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel, Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul, menta, rozmarinul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Condimentați rafturile liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați partea de grăsime de miel în jos aproape, dar nu direct peste cărbuni. Acoperiți și grătiți până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute, rotind 180 de grade la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți rafturile de pe grătar și așezați grăsimea în sus pe un platou sau o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Întindeți muștarul peste partea grasă a mielului. Apăsați cu grijă amestecul de pesmet în muștar în fiecare raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Așezați rafturile înapoi pe grătar, cu grăsimea în sus, aproape, dar nu direct peste cărbuni. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade atunci când este introdus în partea laterală a raftului, încă 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească neacoperit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Tăiați între fiecare coastă în cotlet și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista