Grepfrut Sabayon Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați grepfrut Sabayon Gratin. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, grapefruit Rubin, vin de desert, cum ar fi muscat portocaliu, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon, Lemon Sabayon cu Grapefruit, și Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele din membrane și împărțiți segmentele între vasele gratinate.
Combinați gălbenușurile, zahărul și vinul într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe și bateți cu un mixer portabil la viteză medie-mare până când amestecul înregistrează 140 F pe termometru, aproximativ 4 minute. Continuați să bateți la foc până când amestecul s-a triplat în volum și formează o panglică groasă atunci când mixerul este ridicat, încă 4 până la 5 minute.
Scoateți vasul de pe foc.
Puneți sabayon peste segmente de grapefruit și fierbeți 4 până la 6 inci de la căldură până când sabayon este rumenit, aproximativ 30 de secunde.