Grepfrut Fript
Grepfrutul fript este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Un amestec de zahăr, grapefruit, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Grepfrut Fript, Grepfrut Fript, și Grepfrut Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Tăiați grapefruitul în jumătate și folosiți un cuțit mic zimțat pentru a tăia secțiunile în jumătăți. Puneți secțiunile și sucul într-un castron, apoi răzuiți toate cojile groase rămase și pulpa. Puneți secțiunile din castron înapoi în jumătăți. Acest lucru se face cel mai bine o jumătate la un moment dat.
Presărați zahăr și scorțișoară deasupra fiecărei jumătăți de grapefruit, ajustându-vă după cum doriți. Punct cu unt.
Așezați jumătățile pe o foaie de cookie.
Se fierbe timp de 3 până la 5 minute, până când untul se topește și zahărul începe să se rumenească.