Gravlax de ghimbir cu sos de coriandru-muștar

Gravlax de ghimbir cu sos de coriandru-muștar
Rețeta Gravlax de ghimbir cu sos de coriandru-muștar ar putea satisface pofta ta Scandinavă în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de coriandru, zahăr granulat, file de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gravlax cu sos de muștar, Gravlax cu sos picant de muștar, și Gravlax Dilled cu sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Scoateți oasele mici din somon cu pensete; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Se toarnă o treime din amestec într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Așezați fileul de somon peste amestecul de zahăr și acoperiți cu amestecul de zahăr rămas. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Așezați un vas de copt de 11 x 7 inci peste somon. Umpleți cu cutii grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei.
7
Îndepărtați greutățile și vasul mai mic; se toarnă lichidul. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă; se răcește timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Clătiți acoperirea din somon; se usucă. Feliați subțire, începând de la capătul cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Se servește pe felii de baghetă prăjite cu sos de coriandru-muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă: pentru feliile de baghetă prăjite, tăiați bagheta în felii de 1/4 inch și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți la 350 timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista