Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters

Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul elvețian de Chard al lui Alice Waters. Această rețetă servește 4. O porție conține 448 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Alice Waters Ratatouille, Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fiert. Tăiați subțire tulpinile de brustă rezervate, adăugați-le în apă și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați frunzele și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3-4 minute mai mult.
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se stoarce ușor excesul de lichid și se toacă grosier.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Topiți 1 linguri de unt și aruncați pesmetul, apoi întindeți-le pe o foaie mică de copt. Prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță medie, topiți 3 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ceapa. Transpirați până devine translucid, 5-7 minute, apoi amestecați bietul și câteva vârfuri de sare. Gatiti 3 minute, apoi presarati faina peste smog si amestecati bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Chard ElvețianChard Elvețian
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați laptele și nucșoara și dați la fiert, apoi fierbeți timp de 5 minute pe măsură ce amestecul se îngroașă. Smogul ar trebui să fie doar umed, dar nu prea umed, altfel gratinul nu se va rumeni corect. Gustați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
7
Ungeți un vas de copt și întindeți amestecul de bietă uniform în vas. Punctați cu untul rămas și acoperiți cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți la 350 de grade până devin aurii și clocotesc, 20-30 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista