Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters

Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul elvețian de Chard al lui Alice Waters. Această rețetă servește 4. O porție conține 448 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Alice Waters Ratatouille, Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fiert. Tăiați subțire tulpinile de brustă rezervate, adăugați-le în apă și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați frunzele și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3-4 minute mai mult.
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se stoarce ușor excesul de lichid și se toacă grosier.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Topiți 1 linguri de unt și aruncați pesmetul, apoi întindeți-le pe o foaie mică de copt. Prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-o cratiță medie, topiți 3 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ceapa. Transpirați până devine translucid, 5-7 minute, apoi amestecați bietul și câteva vârfuri de sare. Gatiti 3 minute, apoi presarati faina peste smog si amestecati bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați laptele și nucșoara și dați la fiert, apoi fierbeți timp de 5 minute pe măsură ce amestecul se îngroașă. Smogul ar trebui să fie doar umed, dar nu prea umed, altfel gratinul nu se va rumeni corect. Gustați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Ungeți un vas de copt și întindeți amestecul de bietă uniform în vas. Punctați cu untul rămas și acoperiți cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 350 de grade până devin aurii și clocotesc, 20-30 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista