Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters

Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul elvețian de Chard al lui Alice Waters. Această rețetă servește 4. O porție conține 448 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Alice Waters Ratatouille, Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fiert. Tăiați subțire tulpinile de brustă rezervate, adăugați-le în apă și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați frunzele și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3-4 minute mai mult.
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se stoarce ușor excesul de lichid și se toacă grosier.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Topiți 1 linguri de unt și aruncați pesmetul, apoi întindeți-le pe o foaie mică de copt. Prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o cratiță medie, topiți 3 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ceapa. Transpirați până devine translucid, 5-7 minute, apoi amestecați bietul și câteva vârfuri de sare. Gatiti 3 minute, apoi presarati faina peste smog si amestecati bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați laptele și nucșoara și dați la fiert, apoi fierbeți timp de 5 minute pe măsură ce amestecul se îngroașă. Smogul ar trebui să fie doar umed, dar nu prea umed, altfel gratinul nu se va rumeni corect. Gustați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Ungeți un vas de copt și întindeți amestecul de bietă uniform în vas. Punctați cu untul rămas și acoperiți cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți la 350 de grade până devin aurii și clocotesc, 20-30 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista