Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters

Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul elvețian de Chard al lui Alice Waters. Această rețetă servește 4. O porție conține 448 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Alice Waters Ratatouille, Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fiert. Tăiați subțire tulpinile de brustă rezervate, adăugați-le în apă și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați frunzele și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3-4 minute mai mult.
3
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se stoarce ușor excesul de lichid și se toacă grosier.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Topiți 1 linguri de unt și aruncați pesmetul, apoi întindeți-le pe o foaie mică de copt. Prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o cratiță medie, topiți 3 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ceapa. Transpirați până devine translucid, 5-7 minute, apoi amestecați bietul și câteva vârfuri de sare. Gatiti 3 minute, apoi presarati faina peste smog si amestecati bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chard ElvețianChard Elvețian
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați laptele și nucșoara și dați la fiert, apoi fierbeți timp de 5 minute pe măsură ce amestecul se îngroașă. Smogul ar trebui să fie doar umed, dar nu prea umed, altfel gratinul nu se va rumeni corect. Gustați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Ungeți un vas de copt și întindeți amestecul de bietă uniform în vas. Punctați cu untul rămas și acoperiți cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți la 350 de grade până devin aurii și clocotesc, 20-30 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista