Gratine Proaspete De Zmeură
Gratinele proaspete de zmeură ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Această garnitură are 275 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 84 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită gălbenușuri de ou, extract de vanillan, vin marsala și zmeură cu jumătate de halbă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratine Proaspete De Fasole Lima, Gratine de pește mediteraneene, și Gratine De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul timp de cel puțin 15 minute, cu raftul la aproximativ 5 centimetri distanță de căldură.
Pentru a face sabayon, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită (care nu fierbe) până când este groasă și cremoasă, aproximativ 4 până la 5 minute.
Bateți aproape constant, răzuind amestecul de ouă de pe fundul vasului. Bateți încet vinul Marsala și continuați să bateți peste apa care fierbe încă aproximativ 5 minute, până când amestecul este gros și neted, ca o frișcă moale. Ar trebui să înregistreze aproximativ 150 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Se amestecă vanilia, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați un strat confortabil de zmeură în 6 (6 până la 7 inci) feluri de mâncare cu gratin superficial. (Fiecare dintre felurile mele de mâncare conține aproximativ o jumătate de halbă de zmeură.) Puneți suficient sabayon peste zmeură pentru a le acoperi.
Presărați fiecare ușor cu zahăr granulat. Aranjați vasele pe 2 tigăi de foi și așezați-le câte o tigaiesub broiler timp de 2 până la 3 minute, sau până când vârfurile gratinurilor se rumenesc ușor. Urmăriți-le cu atenție; ard foarte repede!