Gratine individuale de piersici și migdale
Gratinele individuale de piersici și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ovăz de gătit rapid, suc de lămâie, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Spanac Individual-Asiago Gratins, Spanac individuale Mac și brânză Gratins, și Asigurați-vă Gratinele individuale de cartofi cu slănină și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul granulat și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare și amestecați până când amestecul este neted.
Adăugați piersicile și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul uniform între 4 (6 uncii) ramekins sau vase de copt. (Pentru a permite spațiu suplimentar pentru înghețată, utilizați ramekins de 8 uncii.)
Combinați ovăzul și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă migdalele.
Presărați amestecul de ovăz uniform peste piersici.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când toppingul se rumeneste și piersicile sunt bulbucate.
Serviți cald sau la temperatura camerei. Topiți fiecare porție cu o lingură de înghețată, dacă doriți.
Shortcut Savvy: pentru a economisi timp de pregătire sau dacă piersicile nu sunt în sezon, înlocuiți 1 (16 uncii) pachet de piersici feliate congelate, dezghețate și nedormite. Pentru a omite pasta de migdale, amestecați 1 linguriță extract de migdale în amestecul de zahăr înainte de a arunca cu piersicile. Apoi creșteți ovăzul la 3/4 cană și untul la 3 linguri în topping. Simplificați prin coacerea întregului desert într-un vas de copt pătrat de 8 inci.