Gratine de dovlecei Spaghetti cu sos de roșii gros

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratinele de dovlecei Spaghetti cu sos de roșii gros. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu sos de roșii gros, Spaghete Cu Sos De Roșii Gros, și Spaghete vegane cu sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierce squash cu o furculiță.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele. Răzuiți în interiorul dovlecelului cu o furculiță pentru a îndepărta șuvițele asemănătoare spaghetelor pentru a măsura 4 căni.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, ardei roșu zdrobit, roșii, oregano și crenguțe de cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Aruncați crenguțele de oregano și cimbru.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, parmezan și ingredientele rămase. Lingură 1/2 cană de dovlecei în fiecare din 8 (8 uncii) ramekins. Puneți sosul de roșii uniform peste dovlecei; împărțiți amestecul de ricotta uniform între ramekins, întinzându-se pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până se rumenesc ușor.