Gratin de vinete și roșii
Gratinul de vinete și roșii este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oregano, sare, vinete japoneze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gratin De Vinete De Roșii, Gratin de vinete și roșii, și Heirloom roșii și vinete Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă feliile cu spray de gătit; se presară sare.
Coaceți la 375 timp de 16 minute, întorcând vinetele după 8 minute.
Combinați brânza, oregano, piper și usturoi într-un castron.
Aranjați jumătate din feliile de vinete într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de roșii peste feliile de vinete. Se acoperă cu jumătate de felii de dovlecei; se presară cu jumătate de amestec de brânză. Repetați procedura cu feliile de vinete rămase, feliile de roșii, feliile de dovlecei și amestecul de brânză.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede și brânza se rumenesc.