Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci

Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci
Gratinul de sfeclă cu Fontina și nucile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de nuci, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gratin de sfeclă roșie cu Fontina și nuci, Fontina cu pere și nuci, și Cartofi Fontina Gratinati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o coacere de 8 inci dish.In un castron mare, combinați sfecla și uleiul de măsline și aruncați ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați brânza și cimbru. Aranjați aproximativ o pătrime din sfeclă în fundul vasului pregătit, suprapunându-le foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Presărați aproximativ o pătrime din amestecul de brânză și cimbru peste sfeclă și condimentați ușor cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 3 straturi, stropind ultimul strat de brânză cu ierburi cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Stropiți crema pe suprafață și presărați cu nuci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4
Coaceți până când sfecla este fragedă și nucile se rumenesc frumos, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți gratinul din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista