Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci

Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci
Gratinul de sfeclă cu Fontina și nucile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de nuci, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gratin de sfeclă roșie cu Fontina și nuci, Fontina cu pere și nuci, și Cartofi Fontina Gratinati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o coacere de 8 inci dish.In un castron mare, combinați sfecla și uleiul de măsline și aruncați ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați brânza și cimbru. Aranjați aproximativ o pătrime din sfeclă în fundul vasului pregătit, suprapunându-le foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați aproximativ o pătrime din amestecul de brânză și cimbru peste sfeclă și condimentați ușor cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 3 straturi, stropind ultimul strat de brânză cu ierburi cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Stropiți crema pe suprafață și presărați cu nuci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Coaceți până când sfecla este fragedă și nucile se rumenesc frumos, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți gratinul din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista