Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci
Gratinul de sfeclă cu Fontina și nucile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de nuci, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gratin de sfeclă roșie cu Fontina și nuci, Fontina cu pere și nuci, și Cartofi Fontina Gratinati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o coacere de 8 inci dish.In un castron mare, combinați sfecla și uleiul de măsline și aruncați ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați brânza și cimbru. Aranjați aproximativ o pătrime din sfeclă în fundul vasului pregătit, suprapunându-le foarte ușor.
Presărați aproximativ o pătrime din amestecul de brânză și cimbru peste sfeclă și condimentați ușor cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 3 straturi, stropind ultimul strat de brânză cu ierburi cu puțină sare și piper.
Stropiți crema pe suprafață și presărați cu nuci deasupra.
Coaceți până când sfecla este fragedă și nucile se rumenesc frumos, aproximativ 45 de minute.
Scoateți gratinul din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.