Gratin De Scoici De Dafin

Gratin De Scoici De Dafin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de scoici de dafin. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 4.38 pe portie. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. 3259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, prosciutto di parma, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Ceviche De Scoici Taylor Bay, Seviche de scoici de dafin cu perle de pepene galben, și Ramps & Bay Scallop Quiche Cu O Crustă Gruy De sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Așezați 6 feluri de mâncare gratinate (rotunde de 6 inci) pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a face toppingul, așezați untul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete (puteți folosi și un mixer manual). Cu mixerul la viteză mică, adăugați usturoiul, șalota, prosciutto, pătrunjelul, sucul de lămâie, Pernodul, sarea și piperul și amestecați până se combină. Cu mixerul încă scăzut, adăugați uleiul de măsline încet, ca și cum ați face maioneză, până se combină. Îndoiți panko - ul cu o spatulă de cauciuc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
PernodPernod
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Preîncălziți broilerul, dacă este separat de cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Așezați 1 lingură de vin în fundul fiecărui vas gratinat. Cu un cuțit mic ascuțit, îndepărtați mușchiul alb și membrana din partea fiecărei scoici și aruncați. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie și distribuiți-le printre cele 3 feluri de mâncare. Puneți untul de usturoi uniform peste vârful scoicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când toppingul este auriu și sfârâit și scoicile abia sunt gata. Dacă doriți crusta de sus, așezați vasele sub broiler timp de 2 minute, până se rumenesc. Finalizați cu o stoarcere de suc proaspăt de lămâie și o stropire de pătrunjel tocat și serviți imediat cu pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici de dafin. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Regele Estate Domaine Pinot Noir
Regele Estate Domaine Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista