Gratin De Scoici De Dafin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de scoici de dafin. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 4.38 pe portie. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. 3259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, prosciutto di parma, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Ceviche De Scoici Taylor Bay, Seviche de scoici de dafin cu perle de pepene galben, și Ramps & Bay Scallop Quiche Cu O Crustă Gruy De sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați 6 feluri de mâncare gratinate (rotunde de 6 inci) pe o tigaie.
Pentru a face toppingul, așezați untul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete (puteți folosi și un mixer manual). Cu mixerul la viteză mică, adăugați usturoiul, șalota, prosciutto, pătrunjelul, sucul de lămâie, Pernodul, sarea și piperul și amestecați până se combină. Cu mixerul încă scăzut, adăugați uleiul de măsline încet, ca și cum ați face maioneză, până se combină. Îndoiți panko - ul cu o spatulă de cauciuc și lăsați-l deoparte.
Preîncălziți broilerul, dacă este separat de cuptor.
Așezați 1 lingură de vin în fundul fiecărui vas gratinat. Cu un cuțit mic ascuțit, îndepărtați mușchiul alb și membrana din partea fiecărei scoici și aruncați. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie și distribuiți-le printre cele 3 feluri de mâncare. Puneți untul de usturoi uniform peste vârful scoicilor.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când toppingul este auriu și sfârâit și scoicile abia sunt gata. Dacă doriți crusta de sus, așezați vasele sub broiler timp de 2 minute, până se rumenesc. Finalizați cu o stoarcere de suc proaspăt de lămâie și o stropire de pătrunjel tocat și serviți imediat cu pâine franceză crustă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici de dafin. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Regele Estate Domaine Pinot Noir]()
Regele Estate Domaine Pinot Noir