Gratinul de păstârnac și alune cu slănină este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, păstârnac, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Păstârnac și șuncă gratinată, Gratin De Morcov Și Păstârnac, și Gratin De Morcov-Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. saut bacon în tigaie medie grea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mare. Se amestecă păstârnacul și 1/4 cană de alune. Aranjați amestecul într-un strat uniform în vasul de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Păstârnac
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Combinați frisca, bulionul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Piper
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de păstârnac în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
4
Coaceți gratin 30 de minute. Apăsați pe păstârnac cu spatulă pentru a se umezi uniform. Continuați să coaceți până când păstârnacul este fraged și bulele lichide sunt groase, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Se presară cu alune și salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm