Gratinul de păstârnac și alune cu slănină este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, păstârnac, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Păstârnac și șuncă gratinată, Gratin De Morcov Și Păstârnac, și Gratin De Morcov-Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. saut bacon în tigaie medie grea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mare. Se amestecă păstârnacul și 1/4 cană de alune. Aranjați amestecul într-un strat uniform în vasul de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Păstârnac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Combinați frisca, bulionul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Piper
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de păstârnac în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
4
Coaceți gratin 30 de minute. Apăsați pe păstârnac cu spatulă pentru a se umezi uniform. Continuați să coaceți până când păstârnacul este fraged și bulele lichide sunt groase, cu aproximativ 35 de minute mai mult.