Gratin De Nap
Gratinul de nap este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 290 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, apoi răciți.
Feliați napii subțiri de hârtie cu feliator, apoi aranjați o treime din felii, suprapunându-se bine, în tigaie, păstrând feliile rămase acoperite cu prosoape de hârtie umezite.
Se presară cu aproximativ o treime din cimbru, sărat, sare kosher și cayenne. Faceți încă 2 straturi.
Gatiti, acoperit, la foc mediu pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântână și gătiți, acoperit, până când centrul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Se presară uniform cu brânză, apoi se coace, neacoperit, până devine auriu și clocotește, 10 până la 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.