Gratin de mămăligă cu sos de roșii-Porcini

Gratin de mămăligă cu sos de roșii-Porcini
Gratinul de mămăligă cu sos de roșii-Porcini necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 335 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pinot noir, parmezan, pachete polenta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini, Mămăligă Brânză-Gratin De Roșii Verzi, și Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați ciupercile și 1/2 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se limpezesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Între timp, tăiați mămăliga transversal în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile între 4 feluri de mâncare cu gratin de 2 căni sau ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Coaceți într-un cuptor de 450 până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Pe măsură ce mămăliga se coace, frecați ușor ciupercile pentru a elibera nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarceți-le uscate și tocați-le bine. Rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți ciupercile într-o tigaie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă cea mai mare parte a lichidului de înmuiere, aruncând restul nisipos.
7
Adăugați roșii, vin și busuioc. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe aproximativ 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți Mămăliga din cuptor și puneți sosul uniform peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Se presară cu brânzeturi jack și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Se fierbe 6 inci de la căldură până când brânzeturile încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista