Gratin de mămăligă cu sos de roșii-Porcini

Gratin de mămăligă cu sos de roșii-Porcini
Gratinul de mămăligă cu sos de roșii-Porcini necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 335 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pinot noir, parmezan, pachete polenta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini, Mămăligă Brânză-Gratin De Roșii Verzi, și Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați ciupercile și 1/2 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se limpezesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, tăiați mămăliga transversal în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile între 4 feluri de mâncare cu gratin de 2 căni sau ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Coaceți într-un cuptor de 450 până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pe măsură ce mămăliga se coace, frecați ușor ciupercile pentru a elibera nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarceți-le uscate și tocați-le bine. Rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți ciupercile într-o tigaie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă cea mai mare parte a lichidului de înmuiere, aruncând restul nisipos.
7
Adăugați roșii, vin și busuioc. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe aproximativ 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți Mămăliga din cuptor și puneți sosul uniform peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se presară cu brânzeturi jack și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Se fierbe 6 inci de la căldură până când brânzeturile încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista