Gratin de morcovi și legume rădăcinoase
Rețeta Gratin de morcovi și legume rădăcinoase poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte plin de grăsimi, păstârnac, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin de legume rădăcinoase, Legume Rădăcinoase Gratinate, și Gratin De Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C și ungeți un vas rezistent la cuptor.
Puneți cartofii, apoi păstârnacul în fundul vasului cu doi căței de usturoi feliați și presărați puțină sare și jumătate de rozmarin. Cel mai bine este să păstrați cartofii îngropați sub celelalte legume, deoarece se înnegresc dacă sunt deasupra gratinului.
Se toarnă smântâna și laptele într-o cratiță mare, se adaugă restul de rozmarin și usturoi, morcovii și puțin condiment. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la cel mai mic va merge și fierbeți timp de 3 minute.
Se toarnă morcovii și smântâna peste celelalte legume și se întind morcovii.
Se presară peste parmezan, se acoperă cu folie și se coace 40 de minute.
Scoateți folia și coaceți încă 20 de minute până devin aurii și bulbucate.