Gratin De Legume Rădăcinoase Mixte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul mixt de legume rădăcinoase ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gratin De Legume Rădăcinoase, Gratin De Legume Rădăcinoase, și Gratin De Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C). Ungeți vasul gratinat; suprapunând feliile, stratificați păstârnacul, cartoful și rădăcina de țelină.
Se amestecă smântâna, laptele, usturoiul și nucșoara, se condimentează cu sare și piper.
Coaceți timp de 1 oră sau până când este fraged și auriu.
Lăsați să stea 5 minute, apoi serviți fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;