Gratin De Legume Curry

Gratin De Legume Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de legume Curry. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcovi, făină, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Gratin De Conopidă Curry, Gratin De Cartofi Dulci Curry, și Varză Curry Și Gratin De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați legumele congelate într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Combinați făina și 1/3 cană de lapte într-o cratiță, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Adăugați restul de 1 cană de lapte și margarină; amestecați bine. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul de lapte este ingrosat si bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se ia de pe foc; adăugați brânză elvețiană, pudră de curry și sare, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Lingurați legumele uniform în 4 (1 1/2 cană) gratin sau vase de copt acoperite cu spray de gătit. Se amestecă amestecul de brânză peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Se presară cu pesmet. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista