Gratin De Legume Curry

Gratin De Legume Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de legume Curry. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcovi, făină, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Gratin De Conopidă Curry, Gratin De Cartofi Dulci Curry, și Varză Curry Și Gratin De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați legumele congelate într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Combinați făina și 1/3 cană de lapte într-o cratiță, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați restul de 1 cană de lapte și margarină; amestecați bine. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul de lapte este ingrosat si bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se ia de pe foc; adăugați brânză elvețiană, pudră de curry și sare, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lingurați legumele uniform în 4 (1 1/2 cană) gratin sau vase de copt acoperite cu spray de gătit. Se amestecă amestecul de brânză peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se presară cu pesmet. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista