Gratin De Legume Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de legume Curry. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcovi, făină, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Gratin De Conopidă Curry, Gratin De Cartofi Dulci Curry, și Varză Curry Și Gratin De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați legumele congelate într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Combinați făina și 1/3 cană de lapte într-o cratiță, amestecând până se omogenizează.
Adăugați restul de 1 cană de lapte și margarină; amestecați bine. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul de lapte este ingrosat si bulbuc.
Se ia de pe foc; adăugați brânză elvețiană, pudră de curry și sare, amestecând până se topește brânza.
Lingurați legumele uniform în 4 (1 1/2 cană) gratin sau vase de copt acoperite cu spray de gătit. Se amestecă amestecul de brânză peste legume.
Se presară cu pesmet. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.