Gratin de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Gratin de șuncă și legume, Rădăcină-legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare așezată la foc mediu, adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi ușor fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și sotati până la translucid, dar nu rumenit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați roșiile și gătiți până când încep să-și dea lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se adaugă cimbrul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați zahărul și gătiți până când nu mai rămâne aproape niciun lichid, aproximativ 10 până la 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Scoateți din căldură.
7
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Așezați vinetele și dovleceii pe o suprafață plană și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
10
Într-o altă tigaie mare așezată la foc mediu, adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul începe să fumeze, adăugați vinetele în 1 strat și gătiți doar până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. S-ar putea să trebuiască să faceți acest lucru în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Ștergeți partea superioară cu prosoape de hârtie suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
În aceeași tigaie, adăugați mai mult ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul începe să fumeze, adăugați dovlecelul în 1 strat și sotati până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
14
Într-o tigaie de prăjire superficială sau un vas de copt, întindeți jumătate din sosul de roșii uniform pe fund. Începeți să stratificați vinetele și dovleceii de-a lungul exteriorului vasului de copt, astfel încât să se suprapună ușor. Continuați până când tigaia este plină și se folosesc vinetele și dovleceii. Acoperiți blatul cu sosul de roșii rămas, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
15
Presărați mozzarella și parmezanul uniform deasupra, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Așezați vasul de copt într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
17
Turnați apă fierbinte în vasul de copt mai mare aproximativ la jumătatea părților laterale pentru a face o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
18
Coaceți timp de 25 de minute sau până când brânza este maro aurie și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
19
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.