Gratin de fenicul și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de fenicul și cartofi. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 338 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de jumătate și jumătate, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gratin de cartofi-fenicul, Gratin de cartofi și fenicul, și Fenicul-Cartofi Gratinați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu.
Adăugați șalotă; saut 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Bateți în făină; gatiti, batand constant, 1 minut. Bateți treptat în jumătate și jumătate; gatiti, batand constant, 3 pana la 4 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Bateți brânza până se topește și se omogenizează. Se amestecă sarea și următoarele 2 ingrediente.
Puneți felii de cartof și fenicul alternativ într-un ceramic 2-qt ușor uns, sigur pentru pui de carne. caserola.
Întindeți sosul de brânză peste straturi. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe cu suportul cuptorului la 5 inci de căldură. Descoperiți vasul și fierbeți 2 până la 4 minute sau până se rumenesc.