Gratin de fenicul și cartofi

Gratin de fenicul și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de fenicul și cartofi. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 338 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de jumătate și jumătate, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gratin de cartofi-fenicul, Gratin de cartofi și fenicul, și Fenicul-Cartofi Gratinați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați șalotă; saut 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Bateți în făină; gatiti, batand constant, 1 minut. Bateți treptat în jumătate și jumătate; gatiti, batand constant, 3 pana la 4 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc.
7
Bateți brânza până se topește și se omogenizează. Se amestecă sarea și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Puneți felii de cartof și fenicul alternativ într-un ceramic 2-qt ușor uns, sigur pentru pui de carne. caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pui BroilerPui Broiler
9
Întindeți sosul de brânză peste straturi. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe cu suportul cuptorului la 5 inci de căldură. Descoperiți vasul și fierbeți 2 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista