Gratin De Fenicul De Cartofi

Gratin De Fenicul De Cartofi
Gratinul de fenicul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână unt, brânză grosolană grosolană, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Fenicul-Cartofi Gratinați, Gratin de cartofi și fenicul, și Fenicul și gratin de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în treimea inferioară a cuptorului. Ungeți o tigaie de gratin ignifugă de 2 litri sau un vas de copt (nu Sticlă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați frunzele din fenicul și tocați suficient pentru a măsura 1 lingură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
3
Tăiați și aruncați tulpinile. Un sfert de fenicul pe lungime și se taie foarte subțire cu feliatorul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se curăță cartofii și se taie foarte subțire cu feliatorul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați unt cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SareSare
6
Transferați legumele în vasul gratinat, întinzându-le într-un strat uniform și acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 30 de minute, apoi reduceți cuptorul la 350 F și continuați să coaceți până când legumele sunt fragede, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia, apoi presărați gratin uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Preîncălziți broilerul și gratinați-l la 4 până la 5 inci de la căldură doar până când brânza este ușor aurie 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Lăsați gratinul să stea cu 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista