Gratin De Fenicul De Cartofi
Gratinul de fenicul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână unt, brânză grosolană grosolană, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Fenicul-Cartofi Gratinați, Gratin de cartofi și fenicul, și Fenicul și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în treimea inferioară a cuptorului. Ungeți o tigaie de gratin ignifugă de 2 litri sau un vas de copt (nu Sticlă.)
Tăiați frunzele din fenicul și tocați suficient pentru a măsura 1 lingură. Pune deoparte.
Tăiați și aruncați tulpinile. Un sfert de fenicul pe lungime și se taie foarte subțire cu feliatorul într-un castron mare.
Se curăță cartofii și se taie foarte subțire cu feliatorul în castron.
Adăugați unt cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați pentru a acoperi.
Transferați legumele în vasul gratinat, întinzându-le într-un strat uniform și acoperiți bine cu folie.
Coaceți 30 de minute, apoi reduceți cuptorul la 350 F și continuați să coaceți până când legumele sunt fragede, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia, apoi presărați gratin uniform cu brânză.
Preîncălziți broilerul și gratinați-l la 4 până la 5 inci de la căldură doar până când brânza este ușor aurie 4 până la 5 minute.
Lăsați gratinul să stea cu 5 minute înainte de servire.