Gratin De Fenicul Caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de fenicul caramelizat. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 254 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulbi de fenicul, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin De Fenicul, Gratin de fenicul, și Gratin De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați fenicul; capac. Gatiti 5 min.; se amestecă. Gatiti, neacoperit, 20-22 min. sau până când legumele sunt fragede și se rumenesc, amestecând ocazional.
Se încălzește cuptorul la 191°.
Se amestecă mayo și muștar în castron mediu; se amestecă în brânză.
Se adaugă la amestecul de legume; se amestecă. Lingură în placă de plăcintă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Se amestecă firimiturile de cracker și untul; se presară peste amestecul de legume.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când amestecul de legume este încălzit și partea de sus este maro auriu.