Gratin de fasole verde și albă

Gratin de fasole verde și albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de fasole verde și albă. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gratin Verde Collard, Gratin verde Kale și Collard, și Supă de fasole albă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, acoperiți gulerele cu apă sărată, apoi încălziți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine și se toacă în bucăți mici. Pune deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 475 -14°. Frecați energic interiorul unui vas gratinat de 10 sau 12 inci cu usturoiul zdrobit. Aruncați usturoiul zdrobit și puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați verdeața, amestecați pentru a acoperi și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
8
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Se amestecă fasolea, carnea, 2 linguri de Parmigiano-Reggiano, 1 lingură de ulei și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați suficient lichid de gătit de fasole rezervat pentru a umezi, apoi răspândiți amestecul în vasul pregătit. Se acoperă cu firimiturile de pâine și restul de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când umplutura este fierbinte și cu bule, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
13
Scoateți folia și coaceți până când partea superioară a gratinului este aurie și crustă, aproximativ încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista