Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de fasole verde și albă. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gratin Verde Collard, Gratin verde Kale și Collard, și Supă de fasole albă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți gulerele cu apă sărată, apoi încălziți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine și se toacă în bucăți mici. Pune deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 475 -14°. Frecați energic interiorul unui vas gratinat de 10 sau 12 inci cu usturoiul zdrobit. Aruncați usturoiul zdrobit și puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Adăugați verdeața, amestecați pentru a acoperi și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
8
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă fasolea, carnea, 2 linguri de Parmigiano-Reggiano, 1 lingură de ulei și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano Reggiano
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A Permite
Subţire-
10
Adăugați suficient lichid de gătit de fasole rezervat pentru a umezi, apoi răspândiți amestecul în vasul pregătit. Se acoperă cu firimiturile de pâine și restul de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano Reggiano
Pâine Cu Nuci și Stafide
11
Stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
12
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când umplutura este fierbinte și cu bule, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți folia și coaceți până când partea superioară a gratinului este aurie și crustă, aproximativ încă 10 minute.