Gratin de fasole verde și albă

Gratin de fasole verde și albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de fasole verde și albă. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gratin Verde Collard, Gratin verde Kale și Collard, și Supă de fasole albă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, acoperiți gulerele cu apă sărată, apoi încălziți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine și se toacă în bucăți mici. Pune deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 475 -14°. Frecați energic interiorul unui vas gratinat de 10 sau 12 inci cu usturoiul zdrobit. Aruncați usturoiul zdrobit și puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați verdeața, amestecați pentru a acoperi și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
8
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă fasolea, carnea, 2 linguri de Parmigiano-Reggiano, 1 lingură de ulei și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
10
Adăugați suficient lichid de gătit de fasole rezervat pentru a umezi, apoi răspândiți amestecul în vasul pregătit. Se acoperă cu firimiturile de pâine și restul de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
11
Stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
12
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când umplutura este fierbinte și cu bule, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți folia și coaceți până când partea superioară a gratinului este aurie și crustă, aproximativ încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista