Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de conopidă și fenicul. O porție conține 248 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bulb de fenicul, făină, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin de fenicul de conopidă / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Gratin De Fenicul, și Gratin De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați conopida și sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați felii de fenicul și sotati 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Se ia de pe foc.
5
Se presară cu făină, sare și nucșoară; adăugați frunze de fenicul și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Puneți lingura într-un gratin de 2 litri sau într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se toarnă smântână peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Se presară cu ingredientele rămase.
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când blatul este rumenit și crocant.