Gratin De Conopidă-Brânză De Capră

Gratin De Conopidă-Brânză De Capră
Conopida-gratinul de brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 644 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți conopidă, sare și piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Gratin de cartofi cu brânză de capră, Gratin De Brânză De Capră Provensal, și Gratin De Brânză De Capră Cu Varză De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți conopida, smântâna grea și cele 3 brânzeturi într-o caserolă medie. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 30 de minute sau până când conopida este moale și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
Cremă GreaCremă Grea
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista